maandag 10 november 2014

Fotoalbum Workshop


Heb je ook zoveel prachtige foto’s in een suffe schoenendoos liggen en altijd een mobieltje paraat om je kostbare momenten op zo’n minischermpje te laten zien?
Jammer! Want een fotoalbum is zoveel persoonlijker en leuker voor later.
Wil je aan de slag maar komt het er niet van? Dan is Project Life net wat voor jou!

 
Iedereen kan het en het is ook erg leuk om kado te doen!
Het basisprincipe is zo gemaakt dat je snel en eenvoudig een album kan maken door middel van kant en klare kaartjes, versieringen en insteekhoezen. Deze kaartjes en versieringen zijn per thema te verkrijgen. Je kunt je eigen verhaaltje invoegen maar ook stukjes van een landkaart, een suikerzakje, noem maar op!

 
Wil je iets uitgebreider te werk gaan dan kun je je eigen kaartjes bestempelen en toevoegen aan de bestaande sets. Ook versieringen kun je zelf maken. Omdat alle kleuren bij elkaar passen gaat er geen tijd verloren aan uitzoeken van kleuren.

Ben je nieuwsgierig naar Project Life, vraag dan vrijblijvend naar informatie of kom langs bij de introductieworkshop. Zie workshopagenda.

Er komen 2 soorten workshops in de agenda:
Baby's eerste jaar en een album met alledaagse dingen
Deze workshops zullen in 6 keer gegeven worden.

De workshops met Project Life gaan vanaf januari 2015 maandelijks plaatsvinden en zullen in verschillende thema’s  voorbij komen. Ik plan meteen een half jaar in zodat je de data in je agenda kan noteren.
Je kunt na een thema avond altijd zelf thuis verder gaan omdat je het album aan kunt vullen tot jij het goed genoeg vindt.

Als dat geen mooi naslagwerk wordt!
Stickers en versieringen

Kerst thema

 


Insteekhoezen met meerdere vakken

Bijpassende versieringen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten